Design Interior Moldova | Дизайн интерьера в Молдове | Interior Design Moldova

joomla templates

|

Worldturne

flickr facebook twitter digg stumbleupon feed
RomânăRussianEnglish
UTC

Design Interior Oficii, Magazine, Restaurante

  • PDF

 

Oferim servicii de design interior comercial, design interior pentru oficii de lucru, design interior magazine, design interior institutii, design interior moluri (malls), design interior pentru restaurante etc... etc…

Serviciile noastre de design interior commercial includ:
Dezvoltare concept
Design plan
Planificare buget
Specificatii de oferte
Selectarea materialelor de finisari si paleta de culori (accesorii, mobilier, spoturi de iluminat pentru birouri, paleta de culori, obiecte de arta etc.)
Cumparaturi & Décor
Planificare buget reparatii si evaluare oferta de la firmele de constructie
Decoratiuni de interior & Instalatii
Coordonarea si monitorizarea proiectului de design , Insotire client la cumparaturi, coordonare process de constructie.

Design Interior Oficii & Birouri

Daca design-ul biroului tau are mai multi ani de cind nu a fost modificat, atunci este nevoie sa faci o replanificare a oficiului, sa oferi o noua imagine de interior pentru acest oficiu. Acum ai nevoie de serviciile noastre de design comercial, de ideile noastre de design pentru  acest saptiu, pentru a redea o noua imagine petru compania dumneavoastra. Devizul nostru este de a va ajuta sa va creati un design exclusivist, un design al visurilor dumneavoastra, design care sa va ofere confort atit dumneavoastra cit si clientilor companiei dumneavoastra. Propunem idei moderne de design pentru oficiu (birou), mobilier cu un design modern care sa va reflecte imaginea companiei dumneavoastra si materiale calitative pentru finisari.

Design Interior Magazine & Market-uri

Elaboram design interior pentru magazine, market-uri pentru a crea o atmosfera placuta, si o vedere irezistibila a vitrinelor. Cream design interior pentru planul podelei, cream designul ferestrelor, design pentru fatade, design vitrine, design tavan, cit si designul fiecarul detaliu pentru a face spatiul comercial mai atractiv. La fel, utilizam texturi speciale in design pentru a atrage privirea clientilor unde mai si adaugam spoturi luminoase speciale pentru a ilumina produsele plasate in vitrinele magazinelor voastre.

Design Interior Restaurante

Cream o ambianta placuta a restaurantului dumneavoastra, prin designul de interior exclusivist elaborat in special pentru dumneavoastra. Desenam fiecare tetaliu a accesoriilor restaurantului dumneavostra, elaboram design-ul meselor restaurantului, designul tribunei pentru muzica, designul fatadei restaurantului, design-ul tavanelor restaurantelor, design interior pentru sala de banchet, design interior antreu restaurant, design-ul usii de la intrare, design-ul logoului restaurantului, designul peretilor restaurantului cit si amenajarea restaurantului pina la cele mai mici detalii.

Oamenii de success iubesc sa lucreze, sa se distreze si sa se bucure de spatiile amenajate de Design-Interior Moldova!

 

Mobila ECO

Saltele - SALTECO

MATCO® - MOLDOVA

MATCO® - DESIGN | MOBILA | SALTELE

 

Contactati ne

You are here