Design Interior Moldova | Дизайн интерьера в Молдове | Interior Design Moldova

joomla templates

|

Worldturne

flickr facebook twitter digg stumbleupon feed
RomânăRussianEnglish
UTC

Design Interior 2D, Dimensional

  • PDF

Prima etapa a proiectarii interiorului, incepe de la proiectarea 2D, adica proiectarea interioara in doua dimensiuni x si y, mai zis si design de interior 2D.

Aceasta faza a procesului de elaborare de design de interior spatial, care are o importanta deosebita, deoarice anume aici, designerii nostri pun baza unui concept architectural bine gindit, care se va resfringe mai departe in toate celelalte procese de design interior si de finisari interioare. Daca conceptul de design interior 2D este reusit de la inceput, atunci cu siguranta ca si celelate etape de proiectare vor fi pe masura asteptarilor.

Design-ul 2D se efectuiaza pentru orice spatiu interior: pentru interioarele caselor, interioarelor apartamentelor, interioarelor spatiilor comerciale, interioarelor oficiilor etc.etc.

Ce prevede proiectarea 2D, dimensionala?

La aceasta etapa, propunem servicii de design interior 2D: design 2D pentru case, design 2D pentru apartamente, design 2D pentru oficii si spatii comerciale, unde noi impreuna cu dumneavoastra decidem cum va arata planul in 2D dimensional al spatiului dumneavoastra.

Va elaboram schita pardoselei, decidem delimitarile spatiului 2D, dimensional, amplasam peretii despartitori, intrarile, si nu in ultimul rind, amplasam mobilierul.

Este remarcabil faptul ca paretii portanti a oricarei constructii nu se pot modifica deoarice reprezinta structura de rezistenta a locuintei dumneavoastra. Modificarea peretilor portanti poate avea loc doar in cazul in care aveti o expertiza tehnica pentru aceasta.

Odata cu amplasarea mobilei in proiectul 2D dimensional, vom putea decide cum va arata schita de electrecitate, care va fi numarul de prize, intrerupatoare, lampi de iluminat etc.etc.

Pe parcursului proiectarii 2D, vom modela fiecare detaliu in parte, iar fiecare schimbare se va realize in coordonare cu dumneavoastra, astfel incit ideile noastre sa coincide cu preferintele dumneavoastra.

Odata cu finalizarea proiectului 2D, dimensional, si avizarea acestuia, vom putea trece la urmatoarea etapa de design interior, si anume la Proiectarea 3D, dimensionala.

Cu noi modelati si proiectati lumea din jurul vostru!

 

Mobila ECO

Saltele - SALTECO

MATCO® - MOLDOVA

MATCO® - DESIGN | MOBILA | SALTELE

 

Contactati ne

You are here