Design Interior Moldova | Дизайн интерьера в Молдове | Interior Design Moldova

joomla templates

|

Worldturne

flickr facebook twitter digg stumbleupon feed
RomânăRussianEnglish
UTC

Design de landscape – idei și sfaturi de amenajare

  • PDF

 

Vara este acel anotimp cînd ne bucurăm de odihnă în aer liber. Nu toți au posibilitatea de a merge înafara orașului într-o mică vacanță, însă nu e necesar dacă acasă aveți un mic colț de rai amenajat cu bun gust.

Pentru a face din gradina dumneavoastră un adevarat paradis există multe idei de design de landscape multumită cărora e posibil orice de realizat.

Un design de landscape nu este compus doar din gazon, ronde, plante cu flori ci și din alte elemente decorative precum sunt rezervoarele, izvorașele, alpinarii etc.

Pentru a avea un landscape care va face să vă incinte privirea optați pentru plantele exclusive. Creați o gradină cu diverse flori, mai mari și mai mici.

Florile în ghiveci la fel sunt binevenite, vor oferi culoare și lumină oricărui colt de grădină.

Alegeți trei zone clar definite. Acestea pot fi zona de luat masa, plantele cu gazonul și zona de ogihnă unde se poate de folosit un hamac, un leagăn sau o canapea.

Nu vă fie frică să folosiți formele geometrice. Orice gradină arată mai bine daca sunt folosite citeva linii clare. De exemplu, o alee mică decorată cu arbusti.

In cazul în care aveți mult mai multe întrebări legate de designul de gradină, nu ezitați să contactați designerii nostri de exterior.

sursa: http://www.designinterior.md

Mobila ECO

Saltele - SALTECO

MATCO® - MOLDOVA

MATCO® - DESIGN | MOBILA | SALTELE

 

Contact Us

You are here: