Design Interior Moldova | Дизайн интерьера в Молдове | Interior Design Moldova

joomla templates

|

Worldturne

flickr facebook twitter digg stumbleupon feed
RomânăRussianEnglish
UTC

Feng Shui în biroul tău

  • PDF

Feng Shui în biroul tău

De amenajarea biroului va depinde foarte mult succesul activității dvs de zi cu zi. Pentru o productivitate, o atenție și energia pozitivă sporită, stilul Feng Shui este cel mai potrivit stil pentru amenajarea biroului.

Dacă v-ați hotărît să vă amenajați biroul în stil Feng Shui atunci trebuie să luați în considerare următoarele:

-    Pentru început e bine să știți că biroul de lucru nu trebuie să fie aglomerat cu lucruri și obiecte inutile. Lumina și razele solare sunt foarte importante. De-asemenea și forma biroului joacă un rol importannt în starea de spirit pe care o avem, optați pentru birou cu spațiu larg și evitați birourile cu forme și colțuri curbe.

-    În birou avem nevoie de concentrare, principiile Feng Shui evită oglinzile din birou.

-    Pentru o amenajare a biroului în stil Feng Shui cît mai reușită evitați etajerele și rafturile suspendate desupra capului, deoarece pot distrage atenția. Se recomandă să agățați pe pereți sau să așezați pe birou fotografii familiale cu amintiri frumoase. Se spune că la baza Feng Shuiu-lui stau lucrurile ce presupun amintiri frumoase din trecut.

-    Optează pentru plante mari, verzi de-oarece aceste încurajează creativitatea și absorb energiile negative emise de telefon sau calculator.

-    Nu uitați de apă, un element principal în Feng Shui. Puteți amplasa un mini havuz, o mini fîntînă curgătoare sau un acvariu în biroul dvs.

Cu ajutorul stilui Feng Shui veți obține atît un birou funcțional cît și o liniște interioară, atît de importantă pentru succesul profesional.

Mobila ECO

Saltele - SALTECO

MATCO® - MOLDOVA

MATCO® - DESIGN | MOBILA | SALTELE

 

Contact Us

You are here: