Design Interior Moldova | Дизайн интерьера в Молдове | Interior Design Moldova

joomla templates

|

Worldturne

flickr facebook twitter digg stumbleupon feed
RomânăRussianEnglish
UTC

Cum nu trebuie să-ți amenajezi locuința

  • PDF

Oriunde poți găsi sfaturi și soluții pentru amenajarea și decorarea casei fie că în reviste, emisiuni de specialitate, designerii etc. Noi am hotărît să oferim cîteva sfaturi depre cum nu trebuie să decorezi casa, și care sunt cele mai mari greșeli în amenajările interioare care trebuiesc evitate:

1.    Nu lăsa prietenii sau rudele să ia decizii în locul tău. Ar fi incorect să nu ascultați sfaturile celor din jur, dar totuși este casa ta și în primul rînd tu trebuie să te simți confortabil și bine în ea.

2.    Nu începe cu alegerea și vopsirea pereților. Pentru început alege țesăturile, tapiseriile pe care vrei să le folosești în decorare, după care alege și nuanța de culoare pentru pereți și tavan.

3.    Ai grijă cînd alegi culoare, nu o alege de pe paletarul magazinelor, deoarece culoarea aleasă poate arăta altfel pe peretele din locuință, cel mai bine e să probezi o cantitate mică de vopsea după care să faci alegerea.

4.    Ai grijă la culoarea ta preferată, nu o fă dominantă în toată casa. Deoarece prea multa culoare de acelaș fel plictisește interiorul, folosește pete de culoare care se combină excelent.

5.    Poziționează mobila cu grijă, nu crea bariere, nu pune scaune și mese la intrarea unei camere, lasă această porțiune liberă suficientă pentru mișcare.

6.    Nu aglomera prea mult locuința cu obiecte de decor sau colecții, foloseștele cu gust și stil.

7.    Înainte de a achiziționa piesele de mobilier, măsoară spațiul și alege dimeniunile potrivite ale acestuia.

Acum la sigur știi cum să nu-ți decorezi locuința, urmează sfaturile de mai sus și la sigur nu vei da greș.

Mobila ECO

Saltele - SALTECO

MATCO® - MOLDOVA

MATCO® - DESIGN | MOBILA | SALTELE

 

Contact Us

You are here: