Design Interior Moldova | Дизайн интерьера в Молдове | Interior Design Moldova

joomla templates

|

Worldturne

flickr facebook twitter digg stumbleupon feed
RomânăRussianEnglish
UTC

Sfaturi de decorare a pereților albi

  • PDF

Albul este considerabil a fi o culoare neutră, care poate lărgi spațiul și poate fi folosit pentru decorarea oricărui spațiu. Cu toate acestea pereții albi din interiorul unei locuințe pot crea monotonie și plictiseală. Pereții zugrăviți în alb par reci, iar senzația este una de disconfort. Pentru a oferi un strop de căldură unui interior alb, decorațiunile ar trebui alese în culori calde.

O metodă puțin mai veche de a decora pereții în alb este folosirea tablourilor, posterelor și a pozelor. Este o metodă bună, însă în prezent există o mulțime de metode mai moderne care vă vor transforma interiorul în unul de invidiat.

O soluție modernă și atractivă este introducerea în interiorul casei a stikerelor pentru pereți. Stikerele sau autocolantele sunt disponibile într-o varietate mare de modele: forme geometrice, motive florale, motive animale și personaje din povești pentru camera copiilor. Stikerele sunt ușor de aplicat și se pot lipi pe uși, corpuri de mobilier, pereți și corpuri de iluminat.


O altă metodă la fel de modernă în design-ul de interior sunt picturile murale. Efectul lor este impresionant în special dacă sunt de mari dimensiuni. Acestea pot fi încadrate în orice decor. În comerț puteți găsi vopsele la prețuri accesibile, în diferite culori și nuanțe. Pictura murală este un lucru foarte migălos, din această cauză ar fi bine să apelați la un artist plastic care deja cunoaște tehnica de lucru și are o capacitate mare de combinare a culorilor.


Alte idei inedite de a ascunde peretele alb ar fi folosirea perdelelor și draperiilor colorate .Atîrnați o perdea colorată, din material ușor și plăcut la atingere la geam dar care să acopere și o porțiune a peretelui. De-asemenea puteți folosi și cîteva rafturi colorate pe care să le așezați după preferință. Veți da încăperii un aer modern, elegant și șic.

Aveți o locuință albă, dar nu știți cum să o decorați designerii noștri vă stau la dispoziție cu cele mai funcționale și mai îndrăznețe idei.

Mobila ECO

Saltele - SALTECO

MATCO® - MOLDOVA

MATCO® - DESIGN | MOBILA | SALTELE

 

Contact Us

You are here: