Design Interior Moldova | Дизайн интерьера в Молдове | Interior Design Moldova

joomla templates

|

Worldturne

flickr facebook twitter digg stumbleupon feed
RomânăRussianEnglish
UTC
Our blog

Paturile piele ecologica – stil si confort in dormitor!

Paturile captusite cu piele ecologica sunt in prezent la mare cautare. Realizate din cele mai bune materiale si cu o atentie deosebita pentru detalii, paturile cu piele ecologica satisfac toate preferintele. Acestea sunt alegerea potrivita pentru cei care doresc o piesa de mobilier moderna, luxoasa si eleganta.

Cu siguranță ați auzit de vestita poveste Lord of the Rings, cîteva segmente din această poveste sau implementat și în realitate. Ne referim acum la amenajările interioare. Principalul elemente care a stat la baza realizării acestui design fantastic a fost atmosfera de poveste.

Culorile joaca un rol foarte important în amenajările interioare pentru că ne înconjoară în permanență și ne influențează pozitiv sau negativ.

Cînd vine vorba de spațiu în locuință, toți ne dorim să avem cît mai mult, să ne putem implementa nestingheriți ideile creative și să ne bucurăm de confort maxim. Dar de cele mai multe ori, mai ales dacă locuim într-un apartament, spațiul mic reprezintă cea mai mare problemă.

Page 1 of 10

Mobila ECO

Saltele - SALTECO

MATCO® - MOLDOVA

MATCO® - DESIGN | MOBILA | SALTELE

 

Contact Us

You are here: