Design Interior Moldova | Дизайн интерьера в Молдове | Interior Design Moldova

joomla templates

|

Worldturne

flickr facebook twitter digg stumbleupon feed
RomânăRussianEnglish
UTC

5 cele mai comune greseli de decor

  • PDF

DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA, a elaborat un studiu tinind cont de preferintele clientilor, ce tine de "5 cele mai comune greseli de decor". Acest studiu s-a bazat atit pe intrebarile persoanelor fizice care intentionau sa decoreze locuinte private, cit si pe intrebarile reprezentantilor persoanelor juridice care intentionau sa elaboreze servicii de design pentru spatii comerciale, oficii ori hotele.

1. Ti-e frica de culoare

Cu siguranta este mult mai usor sa alegi o culoare alba sau pala pentru decorul casei tale. Insa, noi mereu incurajam folosirea culorilor mai aprinse pentru designul de interior. Culorile pale isi au farmecul lor, si cu ele esti sigur ca nu vei da gres. Dar, cind e vorba despre decorul intregei case trebuie sa fim mai indrazneti si sa alegem citeva culori care ar da viata designului de interior. Altfel, riscam sa avem un decor trist.

2. Prea multe perne decorative

Pernele decorative sunt un exemplu simplu de decorare a sofei din salon. Insa, cind ele sunt prea multe, atunci acest fapt ingrijoreaza. In momentul in care oaspetii nu au unde sa se aseze din cauza pernelor decortaive, atunci sa stiti ca pernele sunt in exces si trebuie sa reduceti numarul acestora.

3. Ati uitat de lumina

Lumina este un element important pentru camera, fiindca ii reda caldura, prospetime si face ca spatiul sa para mai mare. De aceea, este binevenit ca in fiecare camera, in special in salon, sa fie cit mai multa lumina.

4. Amplasarea obiectelor de arta prea sus

Este cunoscut faptul ca obiectele de arta ca tablourile, ceasurile, ramele cu fotografii trebuie sa fie amplasate la vederea ochiului. Ceea ce inseamna ca daca trebuie sa te uiti in sus la acel obiect, atunci el este amplasat prea sus, pe perete.

5. Asortezi exagerat obiectele din camera

Asortarea este un lucru important cind este vorba despre designul de interior, dar nu si in cazul cind ea este exagerata. In momentul in care incercati sa asortati mobila cu decorul si restul obiectelor din casa, atunci puteti fi sigur ca, in final, asortarea obiectelor va fi exagerata.

Daca aveti intrebari despre designul interior din casa voastra nu ezitati sa consultati un consultant DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA!

Survey Interior Design

How you found us?
Results

Mobila ECO

Saltele - SALTECO

MATCO® - MOLDOVA

MATCO® - DESIGN | MOBILA | SALTELE

 

Contact Us

You are here: