Design Interior Moldova | Дизайн интерьера в Молдове | Interior Design Moldova

joomla templates

|

Worldturne

flickr facebook twitter digg stumbleupon feed
RomânăRussianEnglish
UTC

3 tendințe în decorațiunile interioare pentru primăvara 2015

  • PDF

Noul an aduce și noi tendințe în design-ul de interior. De obicei anume primăvara se enumeră toate tendințele, astfel vă prezentăm noile traiectorii ale design-ului de interior pentru perioada anului 2015.

1.    Cobalt. Această culoare vibrantă trebuie folosită ca accente în interiorul casei, precum pernuțe decorative, tapițerii sau perdele și draperii Cobaltul poate fi bine combinat cu gri, argintiu, galben electric, ciclam, vernil, alb.

2.    Linii geometrice. Printurile în linii geometrice au fost și sunt la modă în special pentru interioarele moderne și minimaliste. Echilibrul și dezordinea geometrică în interior este un minunat "medicament" pentru un tonus ridicat la început de primăvara.

3.    Ocru – o culoare caldă a momentului. Un galben bogat, adînc văzut într-o varietate de texturi și stiluri. Aceasta culoare poate avea efect relaxant sau poate fi foarte bine utiliză în living, poate fi caracterizată de o piesă de mobilier centrală, draperii, printuri sau pereți.

Important să menționăm că traiectoriile de mai jos sunt prezente atât în vestimentație, cât și în decorațiunile interioare.

Este bine să ținem cont de trenduri, însă intodeauna trebuie să facem alegerile potrivite în funcție de buget, stilul de amenajare și gusturile noastre personale în materie de design și culori.

Survey Interior Design

How you found us?
Results

Mobila ECO

Saltele - SALTECO

MATCO® - MOLDOVA

MATCO® - DESIGN | MOBILA | SALTELE

 

Contact Us

You are here: